Een dag om niet snel te vergeten – ons allereerste schoolreisje!

27-06-2023

De Vlindertuin

Vandaag was het een dag om niet snel te vergeten – ons allereerste schoolreisje! Samen met de grote peuters van de Groene en Paarse Vlinder beleefden we een geweldig avontuur. Vanmorgen begonnen we met een vrolijke wandeling naar het Hoornbeeck College, met de loopslinger en de bolderkar.

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en meegenomen naar het keukenlokaal. Daar stond een heerlijke verrassing op ons te wachten – een kleurrijk e en smakelijke traktatie van vers fruit. Het fruit was op zo’n speelse manier neergelegd dat het leek op een vlinder, een uil en zelfs een pauw! Het was net alsof we een kunstwerk aan het opeten waren. Natuurlijk dronken we ook wat water om de dorst te lessen.

Na onze smulpartij begaven we ons naar de volgende bestemming – de “brandweerschool” (oftewel de gymzaal). Met grote opwinding en energie stapten we in de lift om naar boven te gaan. Daar begonnen de echte avonturen! We klommen en klauterden als echte brandweerhelden, terwijl we ondertussen allerlei brandweeroefeningen deden. Het ging zo goed dat we allemaal een welverdiend brandweerdiploma hebben ontvangen! Wat een prestatie!

Met een goed gevoel kijken we terug op dit geslaagde uitstapje. We willen graag onze dank uitspreken aan de jongens en meiden van de PW opleiding van het Hoornbeeck College. Zij hebben ons een onvergetelijke ochtend bezorgd vol plezier en nieuwe ervaringen. De kinderen zullen nog lang napraten over de avonturen die we hebben beleefd.

Het is geweldig om te zien hoe de kinderen genoten hebben van dit leuke uitstapje!

 

 

 

Kinderopvang De Vlindertuin Amersfoort

Gerelateerde berichten

We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

Beste ouder(s), Nog maar 4 weken en dan gaan we al verhuizen. Wat is er al veel gebeurd op de nieuwe locatie. Muren zijn gesloopt, nieuwe plafonds,...

Lees meer

Contactformulier

Wil je een rondleiding, heb je vragen of een opmerking? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Volg ons op Instagram

    Pin It on Pinterest

    Shares