Wie zijn wij?

Even kennismaken

Mijn naam is Conny Adams, eigenaar van Kinderopvang De Vlindertuin. Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze sector. Begonnen als pedagogisch medewerkster en doorgegroeid naar een leidinggevende functie. In 2014 kreeg ik de kans om mijn droom, een eigen kinderdagverbijf, te verwezenlijken door de locatie waar ik werkte over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Tot december 2020 boden we opvang op twee groepen. Op 1 januari 2021 zijn wij verhuisd naar de overkant van de weg, waardoor we nu plaats hebben voor 4 groepen.

Ons team

Wij werken met een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerksters. Elke medewerker heeft een vaste groep waardoor de kinderen zich veilig kunnen voelen en een sterke band op kunnen bouwen.

Sarah van der Linde is onze leidinggevende en pedagogisch coach. Ikzelf doe de planning, roostering en administratie. Daarnaast zijn Sarah en ik invalkracht bij ziekte, vakantie, verlof etc.

Conny

Sarah

Blauwe Vlinder

Danni

Suzanne

Julia

Demi

Werkt op Blauw en Oranje

Oranje Vlinder

Amy

Carola

Charlotte

Demi

Werkt op Blauw en Oranje

Groene Vlinder

Jennifer

Nikki

Sanne

Chayenne

BBL’er

Paarse Vlinder

Kezban

Lisette

Lotte

Astrid

Abby

BBL-er

Invalkrachten

Conny

Sarah

Demi

Kinderopvang De Vlindertuin Amersfoort

Contactformulier

Wil je een rondleiding, heb je vragen of een opmerking? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Volg ons op Instagram

    Pin It on Pinterest

    Shares