Ouders aan het woord

De Vlindertuin, wat een fijn kinderdagverblijf. Alle juffen, stuk voor stuk zijn nauw betrokken bij de kindjes en kennen ze dan ook goed wat er voor zorgt dat je kindje gezien en gehoord wordt.
De ligging is fijn, een mooi groot pand, licht en een geweldige tuin waar ze vaak leuk buiten spelen, spelletjes spelen of even lekker gymen op de muziek.
Knutselwerkjes, kleien, verkleden, een boekje lezen of even knuffelen, niks is te gek. Per seizoen zijn er verschillende thema’s wat er voor zorgt dat je kindje weer een leuk knutselwerkje mee naar huis krijgt. Moederdag, Vaderdag, mama jarig, papa jarig? Altijd een klein, zelfgemaakt cadeau van kindlief.

Tot slot, de ouder(s).. je voelt je hier een individu en geen nummer, je wordt gezien en er aandacht voor je, altijd even tijd voor een praatje en een fijne overdracht. Het contact via de app of op de babygroepen via een schriftje; TOP! Zo ben je altijd op de hoogte of kan je je vragen/zorgen kwijt.

Trotse moeder

De Vlindertuin is een heel fijn kinderdagverblijf met zeer enthousiaste en betrokken leidsters. De kinderen krijgen zeer uitlopende activiteiten aangeboden en er wordt altijd wel geprobeerd even naar buiten te gaan met de kinderen en dat is heerlijk op deze locatie.
Ouder

Onze beide kinderen hebben op de Vlindertuin gezeten, maar er zat 4 jaar tussen.

Onze oudste zat op de Vlindertuin toen ze nog bij De Lichtenberg zaten. Hij heeft zich daar erg thuis gevoeld. Het was kleinschalig, de leidsters waren erg zorgzaam en begaan en we merkten dat hij zich erg goed kon ontwikkelen. De leidsters zorgden altijd voor leuke activiteiten voor de hele groep, maar kondern ook goed individuele aandacht geven. Wij waren toen al erg tevreden.

4 jaar later hebben wij weer contact opgenomen met De Vlindertuin met de vraag of zij nog plek hadden voor ons 2e zoontje. En dit was gelukkig zo. Wij hebben weer voor De Vlindertuin gekozen, ook al is het een tijd zo geweest dat zij helemaal niet op onze weg liggen. Maar ook onze 2e zoon voelt zich erg fijn hier. Hij heeft de verhuizing meegemaakt naar dit prachtige pand. Hij geniet volop en vindt het superfijn dat er zoveel buitengespeeld kan worden.

We gaan helaas binnenkort voor het “echie” afscheid nemen, want onze 2e gaat alweer naar de basisschool. Maar we kunnen niet anders zeggen dan dat wij super tevreden en blij zijn met de medewerkers van De Vlindertuin. Een TOP opvang!

Ouders van 2 lieve jongens

Ons eerste kind zit nu een half jaar op de vlindertuin. Vanaf het begin had hij het daar enorm naar zijn zin. Het buiten slapen doet hem goed en hij voelt zich duidelijk op zijn gemak bij de leidsters. Ze zijn zorgzaam, betrokken en flexibel. Er is veel mogelijk in overleg. We brengen hem twee keer per week met een gerust hart naar deze prachtige locatie!
Ouder

De ideale ligging van De Vlindertuin was voor ons een grote doorslag. In een bosrijk gebied, speeltuin en een kleine kinderboerderij in de buurt zijn voor onze drie kinderen de ultieme omgeving. De leidster zijn zorgzaam voor onze kinderen wat wij erg belangrijk vinden. Vooral de bekende gezichten op vaste dagen doet ons goed. Ook de ligging richting knooppunt Hoevelaken is voor ons ideaal. Of wel top!
Vader van 3 kinderen

Kdv de Vlindertuin hebben wij ervaren als een ontzettend fijne, warme en hartelijke plek voor onze dochter. Een opvang waar veel aandacht en begeleiding is voor je kind. Kennis, kunde en aansturing van de leidsters op hoog niveau is, er ruimte is voor flexibiliteit naar ouders toe én tariefkeuze is voor een opvang op maat voor elke portemonnee. Een opvang waar ruim aandacht is om kinderen te laten (buiten) spelen, knutselen, zingen en te bewegen. De groene en rustige locatie, incl. dierenboerderij, is een heerlijke plek voor je kind om te zijn.

De Vlindertuin vinden wij absoluut een aanrader als u een juiste opvang zoekt voor uw kind(eren).

Merel

De afgelopen acht jaar hebben wij eerst ons zoontje Robin en vervolgens zijn zusje Neva naar de Vlindertuin gebracht en altijd gingen we met een gerust hart naar ons werk.

Het is een hele prettige en veilige kinderopvang met kundige en betrokken leidsters. We vonden het ook fijn dat op de groepen vaste leidsters zijn die de kinderen (en ouders) goed leren kennen. De locatie is mooi met groene omgeving.

Wij hebben geen enkele vervelende ervaring te melden over deze periode en we zijn super dankbaar voor de goede zorg en fijne contact dat we hadden met de Vlindertuin. Wat we ook erg hebben gewaardeerd was de korte lijn en flexibiliteit in geval van ruilververzoeken!

Groeten van Jolmer en Marieke

Wij ervaren de Vlindertuin als een hele fijne plek. Mooie locatie met veel plek om buiten te spelen en zorgzame, leuke, lieve leidsters.

Onze dochter gaat van begin af aan met veel plezier naar de Vlindertuin toe!

Er zijn leerzame thema’s en er worden leuke activiteiten zoals yoga en spelletjes georganiseerd. Kortom een vrolijke, fijne omgeving!

Groetjes Kim

Ik, moeder van 3 kinderen kom al ruim 4 jaar bij de Vlindertuin.

Het voelde meteen prettig en vertrouwd. Nu de oudste 2 van 4 jaar naar school gaan, gaat de jongste van 4 maanden ook naar de vlindertuin. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. De oudsten hebben het ook altijd erg naar hun zin gehad en vroegen dagelijks wanneer ze weer mochten. Wat voelde het weer fijn en vertrouwd bij de Vlindertuin. De leidsters zijn erg zorgzaam en betrokken. Ze zijn verhuisd van lokatie en wat is het daar prachtig. Ik zou de vlindertuin absoluut aan bevelen omdat de leidsters allemaal even lief zijn en de kinderen alle ruimte hebben om zich te ontwikkelen en te spelen op deze mooie grote bosrijke lokatie.

Heel veel liefs van een mama van 3 kids!

Wij zijn ouders van een dochter die bijna 4 is en zoon van bijna 1.

Wij hadden al goeie verhalen gehoord van familie waarvan het dochtertje ook op De Vlindertuin had gezeten en die raden ons dit kinderverblijf aan, toen zat ons dochtertje nog bij een gastouder.

Zij stond stond toen al ingeschreven bij De Vlindertuin. Al snel kregen wij een reactie dat er plek was voor ons dochter, daar waren we heel blij mee.

Sindsdien heeft onze dochter het veel meer naar de zin. Was in het begin even wennen voor haar, maar nu wilt ze het liefst elke dag naar de vlindertuin.

Ons zoontje die een jaar later kwam hebben we ook meteen ingeschreven.

En die vind het ook erg leuk om met kindjes te spelen en hij krijgt daar structuur en dat vinden wij erg belangrijk

De Vlindertuin is een fijn kinderdagverblijf, ze leren daar zoveel. Wij zien echt dat onze dochter daar meer gegroeid is dan bij de gastouder, ze doen daar verschillende  activiteiten. Ze hebben daar ook een mooie en leuke omgeving voor kinderen om te spelen,

De leidsters zijn ook erg lief en zorgzaam. Onze kinderen hebben het erg naar hun zin. Als we onze oudste dochter ophalen vertelt ze daarna thuis vele verhalen hoe leuk ze het gehad heeft

En dat doet ons goed als ouder.

Wij raden de vlindertuin zeker aan!

Groetjes, Priscilla

Kinderopvang De Vlindertuin Amersfoort

Contactformulier

Wil je een rondleiding, heb je vragen of een opmerking? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Volg ons op Instagram

    Pin It on Pinterest

    Shares