Oudercommissie

Oudercommissie

De Vlindertuin heeft een actieve en betrokken oudercommissie (OC). De OC denkt mee en adviseert over de kwaliteit, veiligheid en de prijsstelling van De Vlindertuin. Zo behartigt ze de belangen van de ouders en kinderen binnen onze organisatie.

 

Lid worden?

Voor ons is de inbreng van ouders enorm waardevol. Voor ouders kan het lidmaatschap van de OC een leuke en interessante manier zijn om actief betrokken te zijn bij de opvang van je kind(eren). De OC komt ongeveer 6 keer per jaar bijeen en overlegt regelmatig met Conny Adams over allerlei onderwerpen.

 

Wil je meer weten over wat de OC doet of wil je je aanmelden als lid? Neem dan contact op via info@kinderopvangvlindertuin.nl  of ocdevlindertuinamersfoort@gmail.com 

 

De Wet kinderopvang stelt een oudercommissie verplicht op iedere vestiging en geeft die oudercommissie verzwaard adviesrecht op diverse punten. De Wet kinderopvang stelt verder bepaalde eisen aan de samenstelling van de oudercommissie en aan het reglement van de oudercommissie. Wil je iets bespreekbaar maken bij de oudercommissie, dan kan dat via ocdevlindertuinamersfoort@gmail.com 

Kinderopvang De Vlindertuin Amersfoort

Contactformulier

Wil je een rondleiding, heb je vragen of een opmerking? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Volg ons op Instagram

    Pin It on Pinterest

    Shares